https://www.high-endrolex.com/10 Ректор АПБ взяв участь у тактико-спеціальних навчаннях державного рівня | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.06.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Ректор АПБ взяв участь у тактико-спеціальних навчаннях державного рівня

4 червня ректор Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) генерал-майор служби цивільного захисту Микола Кришталь взяв участь у тактико-спеціальних навчаннях із застосування сил і засобів Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Збройних Сил України, Державного агентства лісових ресурсів, що проходили у с. Гаї Роменського району Сумської області на навчально-тактичному полігоні Міжрегіонального центру швидкого реагування ДСНС України.
На навчаннях були присутні Президент України Віктор Янукович, Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул, керівники міністерств та відомств, начальники територіальних підрозділів і навчальних закладів ДСНС України.
Для проведення тактико-спеціальних навчань було залучено близько 400 осіб особового складу, 7 одиниць авіаційної техніки, а також 72 одиниці інженерної, автомобільної та спеціальної техніки, в тому числі від Державної служби України з надзвичайних ситуацій участь у заході брали 244 рятівники, було залучено 55 одиниць автомобільної та спеціальної техніки, 5 одиниць авіаційної техніки.
Після завершення навчань Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Михайло Болотських повідомив: «Рятувальники, військові та співробітники Держлісагентства показали справжній професіоналізм та досягли високого рівня співпраці. Упевнено скажу, що ми готові професійно діяти та реагувати на будь-які виклики техногенних і природних катастроф».


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10