https://www.high-endrolex.com/10 Програмне забезпечення «Компас-3D» – запорука якісної підготовки фахівців пожежної безпеки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.05.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Програмне забезпечення «Компас-3D» – запорука якісної підготовки фахівців пожежної безпеки

Концепція вищої професійної освіти вимагає якісної підготовки фахівців пожежної безпеки, які б відповідали сучасним вимогам. Керівництвом Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля значна увага постійно приділяється впровадженню в навчальний процес сучасного технічного програмного забезпечення, а саме використанню систем автоматизованого проектування.
Використання новітніх технологій в освітньому процесі академії з метою підвищення якості навчання, активізації навчально-пізнавальної діяльності курсантів і студентів є одним з ефективних, творчих напрямів навчання. Сучасні інформаційні технології дозволяють реалізувати креативні можливості особистості курсантів і студентів, підвищити їх самооцінку, розвивати незатребувані в навчальному процесі особистісні якості. Все це в цілому дає можливість сформувати багатосторонньо розвинену особистість, яка реалізує свій потенціал в сучасних реаліях суспільства.
За ініціативи кафедри будівельних конструкцій факультету пожежно-профілактичної діяльності навчальним закладом придбано ліцензійне програмне забезпечення «Компас 3D 14V» та ключ на десять робочих місць від компанії «Аскон», що дозволить здійснювати якісну підготовку курсантів та студентів з навчальних дисциплін «Інженерна та комп’ютерна графіка», «Прикладна механіка», «Будівлі і споруди та їх поведінка в умовах пожежі» та ін.


 

Доцент кафедри будівельних конструкцій
ФППД
Ольга Мельник

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10