https://www.high-endrolex.com/10 Зацікавити і навчити вміють на кафедрі будівельних конструкцій АПБ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.05.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Зацікавити і навчити вміють на кафедрі будівельних конструкцій АПБ

Протягом двох днів (20 та 21 травня) професор кафедри будівельних конструкцій факультету пожежно-профілактичної діяльності Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси), доктор технічних наук, професор, академік Академії будівництва України, Академії гірничих наук Росії, Міжнародної академії наук екології та безпеки життєдіяльності Петро Должиков прочитав лекції для курсантів і студентів другого курсу академії на теми: “Безпека при експлуатації будівель” і “Попередження руйнування будівель внаслідок зсуву ґрунтів”. Обидві теми викликали у слухачів зацікавленість та жваве обговорення.
Під час відкритого засідання кафедри будівельних конструкцій разом з професором П. Должиковим були визначені приорітети подальшого співробітництва в галузі наукових досліджень з Донбаським державним технічним університетом, де Петро Миколайович також працює на посаді професора кафедри будівельної геотехнології і гірничих споруд.


 

Вікторія Дагіль,
доцент кафедри будівельних конструкцій,
сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10