https://www.high-endrolex.com/10 ОБЧИСЛЮВАЛЬНИЙ ІНТЕЛЕКТ – 2013 | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.05.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

ОБЧИСЛЮВАЛЬНИЙ ІНТЕЛЕКТ – 2013

З 14 по 18 травня 2013 року на базі Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) та Черкаського державного технологічного університету проходила міжнародна науково-технічна конференція "ОБЧИСЛЮВАЛЬНИЙ ІНТЕЛЕКТ - 2013 (результати, проблеми, перспективи)". Це вже друга подібна конференція, перша відбулася в 2011 році, саме тоді організаційний комітет та учасники прийняли рішення щодо проведення зазначеної конференції раз у два роки на Черкащині.
Основними напрямками роботи конференції були методологічні та теоретичні аспекти інтелектуальних обчислень, прикладні застосування інтелектуальних обчислень в різних сферах, зокрема: в енергетиці; в освіті та наукових дослідженнях; при прогнозуванні та попередженні надзвичайних ситуацій; у системах підтримки прийняття рішень; у робототехніці; у системах машинного та комп’ютерного зору; у системах навчання та контролю знань.
У конференції взяли участь провідні науковці з різних науково-дослідних установ та вищих навчальних закладів України, Росії, Німеччини, Болгарії, Польщі та Білорусі. Усього на розгляд організаційного комітету надійшли тези доповідей за більш як 250 темами.
Доповідачі конференції представили своє бачення перспектив розвитку інформаційних технологій та їх застосування у вирішенні задач у різних сферах людської діяльності, в тому числі задач, які виникають у діяльності працівників рятувальних служб.

 

Факультет ППД,
сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10