https://www.high-endrolex.com/10 Творчий колектив АПБ вітав медичних працівників районної лікарні | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.05.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Творчий колектив АПБ вітав медичних працівників районної лікарні

Медик – одна з найгуманніших професій на землі. Серед медиків найпочесніша та подекуди найважча професія медичної сестри. У всі часи медичні сестри є зосередженням милосердя, їх так і називають – сестри милосердя. І, мабуть, не випадково, що ця важка місія здебільшого лягає на тендітні жіночі плечі. Бо саме жіноче чутливе серце, добрі руки та велике терпіння так необхідні у цій професії.
За ініціативи Міністерства охорони здоров’я України та Асоціації медичних сестер, починаючи з 1997 року, в Україні 12 травня відзначається Всесвітній день медичної сестри.
14 травня творчий колектив Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) відвідав Черкаську центральну районну лікарню у селі Червона Слобода.
Лікарню вже багато років очолює заслужений лікар України Василь Крот. До послуг жителів району — найсучасніше медичне обладнання, досвідчені спеціалісти, серед яких 87 лікарів та 248 осіб середнього медичного персоналу.
Співробітники, курсанти та студенти АПБ подарували працівникам лікарні концерт з яскравими номерами художньої самодіяльності, який був приурочений до Дня медичної сестри.
Співробітників лікарні радували своїми виступами кращі вокалісти академії підполковник служби цивільного захисту Юрій Зозуля, Яна Шевченко, Андрій Суботін, Ірина Лубякова, Віталій Нетесаний, Вікторія Холод та улюбленці і друзі нашого навчального закладу, учасники телевізійного шоу «Голос діти» брати Мандрікови.
 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10