https://www.high-endrolex.com/10 Святкування Дня Перемоги | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.05.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Святкування Дня Перемоги

В дні травневі, мріями багаті,
Коли щастя хлюпає з пісень,
Ми щороку зустрічаєм свято
Перемоги радісної день.

І тому, коли надходить свято,
Кожен рік у травні, навесні,
Наші грізні бойові гармати
Салютують миру – не війні!

Василь Симоненко

 

Дорогу ціну заплатив український народ за Перемогу в найстрашнішій війні ХХ сторіччя. Навічно в пам’яті людській закарбований великий подвиг нашого народу і водночас – його велика трагедія.
9 травня особовий склад Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля взяв участь у заходах, які відбулися в місті Черкаси з нагоди річниці Перемоги.
Святкування розпочалося з параду за участі духового оркестру АПБ імені Героїв Чорнобиля, співробітників та курсантів академії, курсантів Оршанського орденів Суворова, Кутузова, Олександра Невського навчального центру прикордонної служби України та учнів черкаських загальноосвітніх шкіл.
Учасники параду пройшли святковою ходою до Пагорба Слави, де вшанували пам’ять Героїв Великої Вітчизняної війни хвилиною мовчання, покладанням вінків та квітів до підніжжя монументу й могил загиблих солдатів.
Цього ж дня мешканці та гості Черкас мали можливість взяти участь і в інших заходах, що проходили з нагоди свята у різних куточках міста.


 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10