https://www.high-endrolex.com/10 Визначено переможців конкурсу творчих робіт «Слава Героям Великої Вітчизняної війни!» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.05.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Визначено переможців конкурсу творчих робіт «Слава Героям Великої Вітчизняної війни!»


Колись історія назве
Наш час народженням людини,
Бо поки серце в нас живе –
Ми не стояли на колінах.
1 грудня 1942 року
В. Булаєнко

 

З нагоди святкування 68-ї річниці Великої Перемоги в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля м. Черкаси відбувся конкурс творчих робіт «Слава Героям Великої Вітчизняної війни».
«Війна – це незагойна рана в людських серцях, що кровоточить донині, – розмірковує про події Великої Вітчизняної війни студентка 12-С групи факультету пожежної безпеки та охорони праці (ФПБ та ОП) Анастасія Гладун. – Лячно навіть уявити, що у цій війні брали участь наші однолітки, віддаючи найцінніше – своє життя – за мирне небо над нашими головами».
«Український народ заплатив за свою свободу життям кращих синів та доньок. Втрати українців у Великій Вітчизняній війні були незрівнянно великими. У чому ж криється джерело подвигів народу? Щира любов та відданість Батьківщині – от у чому сила наших героїв», – вважає курсант 11 взводу факультету пожежно-профілактичної діяльності (ФППД) Вадим Савченко. Так курсанти та студенти академії висловлюють своє ставлення до війни та людей, які творили історію, проливаючи кров за Батьківщину.
Мета конкурсу, перш за все, полягає у тому, аби привернути увагу молоді до подвигу народу у Великій Вітчизняній війні, зокрема – подвигу українців.
Важливими завданнями такого конкурсу є виховання почуття патріотизму, гордості за свій народ, поваги до ветеранів війни, людей старшого покоління; пошук та розвиток молодих талантів, їх самореалізація; розширення світогляду курсантів та студентів, виховання загальнолюдських цінностей.
Переможцями конкурсу стали: курсант 11 взводу ФППД Вадим Савченко (І місце), студентка 12-С групи ФПБ та ОП Анастасія Гладун (ІІ місце) та курсант 11 взводу ФППД Іван Карплюк (ІІІ місце).
«Життя іде, а пам'ять про людей, які зробили все можливе для нашого щасливого майбутнього, залишається навічно! Для нас ці люди – Герої!» – вважає студентка 12-С групи ФПБ та ОП Леся Вержаковська.



 

 

Аліна Кришталь,
старший викладач
кафедри ППР
ФППД

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10