https://www.high-endrolex.com/10 Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.03.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Чемпіонат України з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях

В Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) підвели підсумки І та II етапу Чемпіонату України з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях.

У вправі “підйом по штурмовій драбині у вікно четвертого поверху навчальної башти” І місце посів представник Автономної Республіки Крим Андрій Ватолін з результатом 13,37 с., ІІ місце – студент факультету пожежної безпеки та охорони праці АПБ Арсен Іпієв з результатом 13,5 с., а ІІІ місце виборов Сергій Присяженко (Львівська область), який виконав вправу за 13,74 с.

У вправі “подолання 100-метрової смуги з перешкодами”. Перемогу у цьому етапі з результатом 15,89 с. здобув Денис Єсипенко (Луганська область). Друге та третє місця на дистанції розподілилися наступним чином: друге місце посів представник АПБ імені Героїв Чорнобиля Євген Гарячук (результат – 17,73 с.), а третє – Сергій Лукащук (Львівська область) з результатом – 19,82с.

Кращим у вправі “двоборство” з результатом 28,97 с. став Андрій Присяженко (м. Київ), який переміг Олександра Андрійчука з Волині (29,11 с.) та Романа Тхорука із Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (29,37 с.).

Після двоборства відбулося підведення підсумків Чемпіонату та нагородження переможців.
Звання чемпіона з пожежно-прикладного спорту в закритих приміщеннях у 2013 році виборола збірна команда господарів змагань – Академії пожежної безпеки (тренер Олександр Будник). Друге місце посіла збірна Київської області (тренер Павло Куцевіл). Третє – команда Волинської області (тренує збірну Юрій Сафатюк).

Протоколи результатів змагань на сайті Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10