https://www.high-endrolex.com/10 До АПБ завітали представники ДСНС України та Черкаської обласної державної адміністрації | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.02.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

До АПБ завітали представники ДСНС України та Черкаської обласної державної адміністрації

    Сьогодні до Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) з робочим візитом завітали представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій – директор Департаменту організації заходів цивільного захисту апарату ДСНС генерал-майор служби цивільного захисту Василь Стоєцький і начальник Управління ДСНС у Черкаській області генерал-майор служби цивільного захисту Віктор Гвоздь та заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації –– керівник апарату Едуард Івакін і начальник Головного управління з питань надзвичайних ситуацій та оборонної роботи Олександр Криворучко.
    Під час зустрічі з особовим складом академії у Центрі культури та дозвілля навчального закладу В. Стоєцький передав вітання усім присутнім від голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій генерал-лейтенанта служби цивільного захисту Михайла Болотських та повідомив, як відбувається реорганізація новоствореної служби. Також Василь Федорович зазначив, що курсантом служби цивільного захисту сьогодні бути престижно, адже ті юнаки, які хочуть проявити себе, показати власну мужність, ідуть здобувати саме професію рятівника.
Василь Стоєцький на Черкащині перебував у робочий поїздці. За декілька годин до зустрічі із представниками АПБ він представив співробітникам Управління ДСНС України у Черкаській області щойно призначеного на посаду Віктора Гвоздя (Наказ Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій №38 від 15 лютого 2013 року).
 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10