https://www.high-endrolex.com/10 У Черкасах нагороджено переможців міського конкурсу «Лауреати спортивного року – 2012» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.02.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

У Черкасах нагороджено переможців міського конкурсу «Лауреати спортивного року – 2012»

    Минулої п’ятниці у Черкасах відбулося одне з найочікуваніших дійств спортивного життя – визначення та нагородження переможців міського конкурсу «Лауреати спортивного року – 2012». Церемонія, яка проходила в Черкаському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г. Шевченка, зібрала величезну кількість спортсменів, тренерів та спортивних діячів міста.
    Цього року кращих із кращих визначали у 14-ти номінаціях, у кожній з яких було по три претенденти на перемогу. Обирала переможців спеціальна комісія, до складу якої входили представники міської влади та фахівці спортивної галузі.
    Приємно, що у номінації «Кращий спортсмен року з неолімпійських видів спорту» переміг старший викладач кафедри спеціальної та фізичної підготовки Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси), заслужений майстер спорту України з кікбоксингу, володар Кубка світу, бронзовий призер чемпіонату Європи, чемпіон України 2012 року, майор служби цивільного захисту Ігор Приходько. А в номінації «Краща спортсменка року з олімпійських видів спорту» журі віддало перевагу випускниці академії 2011 року, заслуженому майстру спорту України, учасниці Олімпійських ігор в Лондоні, чемпіонці Європи (в естафеті 4 х 400 метрів) та України 2012 року Юлії Олішевській.
    Нагороджуючи лауреатів перших номінацій, міський голова Черкас Сергій Одарич зауважив, що завдяки перемогам наших спортсменів на всеукраїнських та міжнародних змаганнях про славне місто на Дніпрі знає увесь світ.
 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
за матеріалами Інтернет-сайту
«Черкаський спорт» 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10