https://www.high-endrolex.com/10 У Черкасах відбувся Гала-концерт, присвячений Міжнародному дню студентів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.11.2012
ЧІПБ НУЦЗУ

У Черкасах відбувся Гала-концерт, присвячений Міжнародному дню студентів

    Захід, що був організований Академією пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля та Черкаською громадською організацією «Міська студентська рада», яку з 9 жовтня 2012 року очолює студентка 3 курсу факультету пожежної безпеки та охорони праці АПБ Анна Білик, пройшов 14 жовтня у Черкаській обласній філармонії за підтримки Головного управління освіти і науки та Управління у справах сім'ї молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації.
    Під час урочистої частини керівники Управлінь вручили нагороди кращим курсантам та студентам вищих навчальних закладів міста.
Серед почесних гостей, які цього дня зі сцени обласної філармонії привітали студентство зі святом, був проректор АПБ з наукової роботи та міжнародного співробітництва майор служби цивільного захисту Анатолій Капля.
    Програма Гала-концерту складалася з номерів художньої самодіяльності ВНЗ Черкас, до яких увійшли і кращі номери учасників творчих колективів АПБ, зокрема, танцювального колективу «Екстрім» та соліста академії курсанта 4 курсу факультету пожежно-рятувальної діяльності Андрія Суботіна. Родзинкою свята стали виступи творчих друзів академії, учасників пісенного шоу «Голос країни. Діти» на телеканалі «1+1» вокального дуету братів Андрія та Івана Мандрикових.
 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10