https://www.high-endrolex.com/10 Перевірка бойовою роботою | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.11.2012
ЧІПБ НУЦЗУ

Перевірка бойовою роботою

    4 листопада черговий караул навчальної пожежно-рятувальної частини Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) у складі двох відділень на чолі з викладачем-методистом старшим лейтенантом служби цивільного захисту Ігорем Федченком взяв участь у ліквідації наслідків пожежі, що сталася на першому поверсі двоповерхової цегляної будівлі, розташованої у Черкасах за адресою: проспект Хіміків, 59.
    Будівля належить СП «Оптіма – Фарм ЛТД». Загорання відбулося о 21 годині у складському приміщенні для зберігання медичних препаратів. На гасіння пожежі виїхав аварійно-рятувальний загін спеціального призначення, черговий караул Першої державної пожежно-рятувальної частини ТУ МНС України у Черкаській області (ДПРЧ-1) та НПРЧ АПБ з двома пожежно-рятувальними автомобілями (автоцистерною та насосно-рукавним автомобілем).
    Вже за годину рятувальники локалізували пожежу. Після її ліквідації черговий караул НПРЧ АПБ здійснив ряд робіт з розбору конструкцій та рятування матеріальних цінностей. За гарну організацію роботи керівник гасіння пожежі та начальник НПРЧ майор служби цивільного захисту Дмитро Лесечко винесли особливу подяку курсантові 4 курсу ФПРД (А) Євгену Білокрилому, курсантам 3 курсу ФППД Владиславу Майонкову і Дмитру Чичику, курсантам 2 курсу ФППД Євгену Чолаку, Дмитру Юрчаку, Вадиму Чубику, Максиму Кононенку та водіям Анатолію Хандусю й Олександру Коломійцю.
 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10