https://www.high-endrolex.com/10 «Зворотна тяга» – одна із кращих команд КВН України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.10.2012
ЧІПБ НУЦЗУ

«Зворотна тяга» – одна із кращих команд КВН України

Вдало розпочала новий навчальний рік команда КВН Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) «Зворотна тяга». У фіналі розіграшу Кубка України КВН, що відбувся у вересні в м. Луцьку, «Зворотна тяга» посіла третє місце. А на початку жовтня знову підтвердила свій статус однієї з найдавніших і найдосвідченіших команд, отримавши перемогу у ХІХ Всеукраїнському фестивалі КВН «Жемчужина у моря».
Фестиваль проходив з 4 по 8 жовтня в селищі-курорті Затока Одеської області й зібрав понад 50 кращих команд КВН з усіх регіонів України.
Команда КВН Академії пожежної безпеки «Зворотна тяга» має цілу когорту шанувальників по всій Україні. Про популярність команди говорить і той факт, що за підсумками ігрового сезону 2011-2012 років член «Зворотної тяги» курсант 5 курсу факультету управління Катерина Троян отримала звання «Міс КВН 2012 року», а її однокурсник і товариш по команді Артем Вагін увійшов до складу символічної збірної кращих гравців розіграшу Кубка КВН України.


На фото: зворотнотягівці з дівчатами із легендарної команди КВН «Девчонки из Житомира»; моменти виступу «Зворотної тяги».


 

Світлана Єренкова,
сектор ЗГ та ЗМІ АПБ;
фото з Інтернет-сайту
Асоціації КВН України

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10