https://www.high-endrolex.com/10 Курсант АПБ Олександр Скороход зарахований до збірної команди України з веслування на байдарках і каное | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.07.2012
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсант АПБ Олександр Скороход зарахований до збірної команди України з веслування на байдарках і каное

Спортсмени-веслувальники Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) – курсанти Олександр Скороход та Олександр Перекупко – взяли участь у Чемпіонаті України з веслування на байдарках і каное серед студентів, що проходив у м. Полтаві з 28 червня по 2 липня.


Участь у змаганнях на мальовничій річці Ворскла взяли понад 70 студентів з 23 ВНЗ та 3 коледжів України, які виборювали право участі у Чемпіонаті Світу серед студентів, що відбудеться наприкінці серпня у м. Казань (Росія).


Під час змагань майстер спорту України, курсант 4 курсу факультету пожежно-профілактичної діяльності (ФППД) Олександр Скороход став чемпіоном одразу на двох дистанціях – каное-двійка 200 метрів та каное-четвірка 200 метрів. Досить непогані результати на змаганнях показав і курсант 3 курсу ФППД Олександр Перекупко, який посів дев’яте місце на дистанції 200 метрів у класі човнів “байдарка-одиночка”.


За результатами змагань веслувальник АПБ Олександр Скороход для підготовки та участі у Чемпіонаті Світу серед студентів зарахований у збірну команду України.

 

Станіслав Тараненко, тренер збірної АПБ
з веслування на байдарках та каное,
кандидат у майстри спорту України
з веслування на байдарках та каное,
доцент кафедри
пожежно-профілактичної роботи ФППД,
підполковник с.ц.з.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10