https://www.high-endrolex.com/10 Наукові дослідження працівників НУЦЗУ були представлені на ХХ Міжнародну науково-практичну конференцію "Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD-2012) | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.05.2012
НУЦЗУ

Наукові дослідження працівників НУЦЗУ були представлені на ХХ Міжнародну науково-практичну конференцію "Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD-2012)

Під час інтерв’ю прес-службі університету полковник Андронов повідомив, що на форумі науковців, який працював на базі НДІ мікрографії,  подано доповіді наукових досліджень і розробок фахівців державної системи страхового фонду документації, викладачів вищої школи, аспірантів та наукових співробітників організацій і підприємств України. Двадцять науковців Національного університету цивільного захисту України  надали свої    доповіді. Здобутки рятувальників викликали неабияку зацікавленість серед учасників конференції. Про це свідчить той факт, що робота секції № 3 «Науково-методичні основи оцінювання та управління техногенною безпекою в разі виникнення надзвичайної ситуації» базувалась на дослідженнях  Романа Шевченка, Олександра Васюкова, Олександра Соболя, Віктора Стрільця, Дмитра Тарадуди, Сергія Рудакова та багатьох інших. Їхні дослідження стануть вагомим підґрунтям у професійній діяльності для фахівців державної архівної служби України, системи страхового фонду документації, МНС України, органів виконавчої влади, викладачів, аспірантів та наукових працівників.
«На конференції панували знання і наука. Всі працювали у атмосфері непідробної зацікавленості, творчо, плідно. Учасники виглядали успішними та перспективними», - підкреслив полковник Андронов. В обговоренні питань прийняли участь працівники НДІ репрографії (місто Тула, Росія), Московського  державного університету, Департаменту організації архівної роботи, Департаменту діловодства, формування, зберігання та обслуговування Національного архіву України.
 Між тим необхідно звернути увагу на те, що у ХХ Міжнародній науково-практичній  конференції "Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я" (MicroCAD-2012) взяли участь видатні вчені, викладачі, виробничники, аспіранти, студенти з 10 країн Світу: Росії, Німеччини, Угорщини, Сенегала, Лівана, Сирії тощо.
Учасники працювали у 28 секціях за напрямками: Інформаційні та управляючі системи;
Математичне моделювання в механіці і системах управління; Технологія та автоматизоване проектування в машинобудуванні;  Фундаментальні та прикладні проблеми транспортного машинобудування;  Моделювання робочих процесів в теплотехнологічному, енергетичному обладнанні та проблеми енергозбереження;  Нові матеріали та технології в процесах гарячої обробки металів;  Комп’ютерні технології у фізико-технічних дослідженнях;  Мікропроцесорна техніка в автоматиці та приладобудуванні;  Електромеханічне та електричне перетворення енергії;  Сучасні інформаційні та енергозберігаючі технології в енергетиці;  Рішення поліваріантних задач у хімічній технології;  Удосконалення технології органічних речовин;  Інтегровані хімічні технології у хімічній техніці та екології;  Сучасні технології в освіті;  Застосування комп'ютерних технологій для вирішення наукових і соціальних проблем у медицині;  Сучасні технології в економіці та менеджменті;  Навколоземний космічний простір. Радіофізика та іоносфера;  Нові технології захисту навколишнього середовища та утилізації відходів;  Сучасні проблеми гуманітарних наук;  Управління соціальними системами і підготовка кадрів;  Інформатика і моделювання;  Електромагнітна стійкість;
 Менеджмент, інвестиційні та інноваційні процеси у промисловості та народному господарстві;  Інформаційні технології та математичні методи;  Актуальні проблеми розвитку інформаційного суспільства в Україні;  Страховий фонд документації: актуальні проблеми та методи обробки і зберігання інформації;  Математичні моделі і інформаційні технології в економіці;  Комп’ютерний моніторинг і логістика. На засіданнях секцій впродовж 3-х днів роботи виголошено 1230 доповідей. Серед доповідачів 687 молодих вчених, аспірантів та 209 студентів.
 
 
 
 
 
 
 
 
Лариса Кошеварова
Національний університет цивільного захисту України
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10