https://www.high-endrolex.com/10 Науково-педагогічні працівники НУЦЗУ взяли участь у І Міжгалузевій науково-практичній конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.03.2012
НУЦЗУ

Науково-педагогічні працівники НУЦЗУ взяли участь у І Міжгалузевій науково-практичній конференції

27-28 березня на базі Українського державного науково-технічного центру «Енергосталь» м. Харкова відбулася І Міжгалузева науково-практична конференція молодих вчених та спеціалістів у галузі проектування підприємств горно-металургійного комплексу, енерго- та ресурсозбереження, захисту навколишнього середовища «Инновационные пути модернизации базовых отраслей промышленности, энерго- и ресурсосбережение, охрана окружающей среды», в работі якої взяла участь викладач кафедри пожежної профілактики в населених пунктах Горносталь С.А.

 

 На початку конференції з привітальним словом виступив заступник генерального директора з науково-технічної роботи – перший заступник генерального директора Українського державного науково-технічного центру «Енергосталь» Ботштейн В.А.

 

 На пленарному засіданні з доповідями виступили представники УкрГНТЦ «Енергосталь», Українського науково-дослідного інституту екологічних проблем, Державного інституту з проектування підприємств коксохімічної промисловості. Всі виступи викликали зацікавлення присутніх та жваве обговорення нагальних питань.

 

 

На конференції розглядались питання, що відображають інноваційні підходи до розв’язання проблем розвитку базових галузей промисловості, підвищення енергоефективності, впровадження показників ресурсозберігаючих заходів, покращення екологічних показників функціонування промислових підприємств, сучасні технології та обладнання для утилізації промислових, побутових та найнебезпечніших відходів, розв’язання проблем захисту повітряного та водного басейнів.

 

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10