https://www.high-endrolex.com/10 На факультеті цивільного захисту НУЦЗУ відбувся випуск слухачів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.03.2012
НУЦЗУ

На факультеті цивільного захисту НУЦЗУ відбувся випуск слухачів

  

  

2 березня на факультеті цивільного захисту НУЦЗУ відбувся випуск слухачів, які закінчили курси спеціалізації за категорією «начальники (заступники) СДПЧ, ПДПЧ, ДПЧ» та «інспектори Держтехногенбезпеки», а також курс підвищення кваліфікації «начальники караулів СДПЧ, ПДПЧ, ДПЧ». Протягом навчання слухачі здобували знання, які їм будуть потрібні для подальшої роботи на своїх посадах. Слухачі мали можливість відпрацювати питання, що стосуються оцінки збитків у разі виникнення надзвичайних ситуацій та розв’язати практичні задачі з визначення сил і засобів для їх ліквідації. У ході лекційних, практичних занять слухачі  обговорювали проблемні питання та налагоджували зв’язки для подальшої співпраці.

 

  Закінчились навчання комплексними іспитами, на якому всі слухачі отримали позитивні оцінки та відбули до своїх підрозділів. Начальник курсу післядипломної освіти  підполковник служби цивільного захисту Іващенко С.В. вручив свідоцтва про завершення курсу спеціалізації.  

  

         

 

Прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10