https://www.high-endrolex.com/10 На першість у професійному спорті | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.11.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

На першість у професійному спорті

    20 листопада в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) пройшли змагання на першість навчального закладу з пожежно-прикладного спорту. Зважаючи на те, що пожежно-прикладний спорт є професійним видом спорту для пожежників-рятувальників, участь у змаганнях взяли вісім команд усіх курсів з числа курсантів і збірна команда факультету пожежної безпеки та охорони праці (ФПБ та ОП) з числа студентів.
    У програму змагань, головним суддею яких був майстер спорту України з пожежно-прикладного спорту, проректор академії по роботі з персоналом полковник служби цивільного захисту Валентин Бузько, увійшли підйом по штурмовій драбині у вікно четвертого поверху навчальної вежі та подолання стометрової смуги з перешкодами.
У загальнокомандному заліку перше місце виборола команда ФПБ та ОП, друге місце – команда 2 курсу факультету пожежно-рятувальної діяльності (ФПРД), третє місце – команда 3 курсу ФПРД.
    В особистому заліку чемпіоном у вправі зі штурмовою драбиною став студент Арсен Іпієв (14,34 сек.), друге місце виборов студент Дмитро Пляс (14,05 сек.), третє місце – курсант 5 курсу факультету управління Роман Чеверда (15,10 сек.). У подоланні стометрової смуги з перешкодами перше місце виборов курсант 2 курсу факультету пожежно-профілактичної діяльності (ФППД) Євген Гарячук (17,49 сек.), друге місце – студент Костянтин Яківчук (18,60 сек.), третє місце – курсант 4 курсу ФПРД (Б) Володимир Лєпьошкін (19,70 сек.).
За підсумками двоборства першість виборов Роман Чеверда.
    Змагання, що пройшли в атмосфері дружнього суперництва й завершилися хвилюючою для переможців церемонією нагородження, перетворилися у справжнє спортивне свято. Урочистості моменту додала присутність особливо почесного гостя – ветерана академії, колишнього тренера збірної навчального закладу та збірної України з ППС, ветерана пожежно-прикладного спорту України, заслуженого тренера України з ППС, полковника служби цивільного захисту у відставці Володимира Новгородченка, який виховав цілу когорту майстрів спорту України та майстрів спорту України міжнародного класу з ППС.


На фото: відкриває змагання полковник с.ц.з. Валентин Бузько; моменти змагань; нагороджують переможців Володимир Новгородченко та його вихованець майстер спорту України міжнародного класу, головний тренер збірної АПБ з ППС, підполковник с.ц.з. Олександр Будник; інтерв’ю дають організатори змагань.

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10