https://www.high-endrolex.com/10 “Зворотна тяга” – гордість академії | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.11.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

“Зворотна тяга” – гордість академії

    Команда КВК Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) “Зворотна тяга” взяла участь в організації та святкуванні 50 річчя улюбленої всіма ще з дитинства гри КВК.
    У Черкасах, як і в інших містах, ювілей клубу веселих та кмітливих відзначали 8 листопада. В Палаці культури “Дружба народів” відбулося мега-шоу, в якому взяли участь 10 команд, серед яких не лише команди нашого міста, а й інших населених пунктів Черкащини: Сміли, Умані, Городища.
    Традиційно відкриття подібних шоу доручають команді з найбільшим досвідом. У черкаському регіоні таким “досвідченим лідером” та рекордсменом у рейтингу Асоціації “КВК України” за кількістю зіграних ігор протягом 1994-2011 років є “Зворотна тяга”.
    Під час заходу черкаський осередок Всеукраїнської молодіжної громадської організації “Асоціація КВК України” з нагоди свята отримав привітання і цінні подарунки для кращих гравців не лише від обласної та міської рад, а й від ректора АПБ, який підтримував команду свого навчального закладу у залі.

 


Сектор ЗГ та ЗМІ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10