https://www.high-endrolex.com/10 Стрільці АПБ – призери відкритого чемпіонату України з кульової стрільби | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.11.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Стрільці АПБ – призери відкритого чемпіонату України з кульової стрільби

    Спортсмени-стрільці Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) майстри спорту України міжнародного класу курсант 5 курсу Дарія Шаріпова, студент 5 курсу Дмитро Іванов, студентка 3 курсу Тетяна Тарасенко, студент 2 курсу Сергій Куліш та першорозрядник курсант 2 курсу Назар Осипенко взяли участь у відкритому чемпіонаті України серед дорослих та юніорів з кульової стрільби, який проходив з 27 жовтня по 1 листопада у м. Львів.
   Учасники змагань виконували вправи ГП – 4 для жінок (пневматична гвинтівка, 40 пострілів стоячи) та ГП – 6 для чоловіків (пневматична гвинтівка, 60 пострілів стоячи).
    В особистому заліку за результатами дорослого старту Сергій Куліш став чемпіоном у фіналі серед 69 учасників з результатом 598 очок у вправі ГП – 6, друге та третє місця серед 56 учасників у вправі ГП – 4 посіли Дарія Шаріпова з результатом 397 очок і Тетяна Тарасенко з результатом 396 очок.

 


Сектор ЗГ та ЗМІ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10