https://www.high-endrolex.com/10 Соціально-психологічний факультет університету готується зустріти свій перший ювілей – 5-річчя із року заснування | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.11.2011
НУЦЗУ

Соціально-психологічний факультет університету готується зустріти свій перший ювілей – 5-річчя із року заснування

Завдання факультету полягає в підготовці фахівців-психологів, які здатні виконувати завдання із забезпечення психологічного захисту населення від впливу надзвичайних ситуацій, своєчасного надання відповідної психологічної допомоги підрозділам МНС, виявлення факторів, що сприяють виникненню соціально-психологічної напруженості й використання сучасних технологій психологічного впливу для нейтралізації негативних наслідків надзвичайних ситуацій. Фахівці факультету проводять консультації з питань професійного відбору  і психологічної підготовки у системі МНС та інших силових структурах України, розробляють рекомендації, інструкції і методики із підвищення психологічної спроможності персоналу МНС. Із 2007 року керує факультетом кандидат психологічних наук, полковник служби цз Андрій Куфлієвський.
 
 
Він досвідчений вихователь і педагог. Андрій Станіславович має великий досвід роботи із особовим складом курсантських підрозділів і практичної роботи у науково-методичному центрі МНС України. На службу у навчальний заклад полковник Куфлієвський став у 1992 році.
СПФ  здійснює підготовку психологів за освітньо-кваліфікаційними рівнями "бакалавр", "спеціаліст", "магістр". До складу факультету входять чотири кафедри: прикладної психології,  загальної психології,  соціальних і гуманітарних дисциплін,  мовної підготовки. Кафедри є основними навчально-науковими структурними підрозділами соціально-психологічного факультету, що забезпечує навчальну, виховну, методичну і науково-дослідну роботу.
 
 
4 листопада у клубі університету відбудуться урочисті заходи щодо 5-річчя соціально-психологічного факультету. Гості запрошуються на 15-ту тридцять.
 
Сектор зв’язків з громадськістю та ЗМІ НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10