https://www.high-endrolex.com/10 Академію пожежної безпеки відвідали черкаські школярі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.10.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Академію пожежної безпеки відвідали черкаські школярі

    Побачити на власні очі, як навчаються і живуть курсанти та студенти Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) – мрія чи не більшості черкаських школярів. Адже юнаки і дівчата, яких часто бачать у місті в курсантській формі, такі привабливі своєю військовою виправкою, стриманою поведінкою та серйозністю! Тож періодично керівництво тієї чи іншої школи звертається до керівництва академії з проханням організувати екскурсію для своїх школярів. В академії ж завжди раді гостям!
    14 жовтня члени курсантсько-студентського самоврядування АПБ курсант 3 курсу ФІППД Дмитро Осипенко та курсант 4 курсу ФПРД Віталій Скрипник провели екскурсію для сорока учнів других класів Черкаської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 10.
    Діти були у захваті. Вони мали змогу не тільки відвідати народний музей навчального закладу, навчальну пожежно-рятувальну частину, монумент Героям Чорнобиля, спортивно-оздоровчий комплекс, курсантський гуртожиток та навчальний корпус академії, а й зробити чимало фото на пам'ять.

 

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10