https://www.high-endrolex.com/10 Курсант АПБ Дмитро Єрмоленко став срібним призером Чемпіонату ЦР ФСТ України «Динамо» з боротьби самбо | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.10.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсант АПБ Дмитро Єрмоленко став срібним призером Чемпіонату ЦР ФСТ України «Динамо» з боротьби самбо

    Курсант п’ятого курсу Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) Дмитро Єрмоленко посів трете місце у ваговій категорії до 57 кілограмів на Чемпіонаті ЦР ФСТ України «Динамо» з боротьби самбо, що проходив у місті Феодосії з 6 по 8 жовтня.
    Традиційно ці відомчі змагання проводяться за міжнародними правилами боротьби самбо в залік «Динаміади–2011» серед працівників силових структур – військовослужбовців, працівників правоохоронних, рятувальних та інших служб України, з метою підвищення рівня їх фізичного здоров’я та спортивної майстерності.
    Цього року взяти участь в Чемпіонаті приїхали 178 найсильніших динамівців з усіх регіонів держави (були відсутні лише представники Кіровоградської, Чернівецької та Житомирської областей): три заслужених майстра спорту України, п’ятнадцять майстрів спорту України міжнародного класу, шістдесят майстрів спорту України, решта – кандидати у майстри спорту України та самбісти–першорозрядники.
    Зважаючи на те, що дехто зі спортсменів щойно повернувся з Кубка світу з боротьби самбо – Міжнародного турніру на призи Асламбека Аслаханова, який завершився 2 жовтня у м. Москві, конкуренція на Чемпіонаті була суворою. Тим вагомішими стали «непризові» результати, які показали спортсмени з Академії пожежної безпеки. Окрім Дмитра Єрмоленка, у складі збірної Черкаської області на змаганнях виступали й інші вихованці АПБ: курсанти четвертого курсу Максим Смірнов (у ваговій категорії до 74 кілограмів посів дев’яте місце), Сергій Петренюк (у ваговій категорії до 74 кілограмів посів сьоме місце), Сергій Качкуркін (у ваговій категорії до 82 кілограмів посів дванадцяте місце), Олег Бігун (у ваговій категорії до 62 кілограмів посів дев’яте місце) та курсанти другого курсу Євген Орел (у ваговій категорії до 68 кілограмів посів сьоме місце) і Владислав Нечипор (у ваговій категорії до 90 кілограмів посів дванадцяте місце).
    За результатами змагань у командному заліку перше місце виборола збірна команда Київської області, друге місце – збірна АР Крим, третє – збірна Львівської області.
 

 

На фото: срібний призер змагань, курсант п’ятого курсу АПБ Дмитро Єрмоленко

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10