https://www.high-endrolex.com/10 В Одесі завершилися всеукраїнські змагання з хортингу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.10.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

В Одесі завершилися всеукраїнські змагання з хортингу

     Десять спортсменів з числа курсантів та студентів 2 і 5 курсів Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) взяли участь у Чемпіонаті України з хортингу у розділах «двобій», «форма», «показовий виступ» серед юніорів (16-17 років) та всеукраїнському турнірі з хортингу «Кубок Олександра-переможця та Княгині Ольги» у розділах «двобій», «форма», «показовий виступ» для усіх вікових груп, що пройшли 8 жовтня в м. Одесі.
  Змагаючись з понад 500 кращими хортингістами України, кожен з майбутніх рятувальників показав високі результати у своїй ваговій категорії. Серед юніорів 16-17 років, які змагалися в рамках Чемпіонату України, студенти-другокурсники Роман Олефіренко у ваговій категорії до 65 кг та Олег Лимаренко у ваговій категорії понад 80 кг посіли другі місця. В розділі 18+ всеукраїнського турніру чемпіонами стали Юрій Побережний (студент 2 курсу) – у ваговій категорії до 70 кг, Василь Сагайдак (курсант 5 курсу) – у ваговій категорії понад 80 кг, Сергій Шуба (курсант 2 курсу) – у ваговій категорії до 65 кг; другі місця посіли Юрій Герич (курсант 2 курсу) – у ваговій категорії до 75 кг, Іван Дорошенко (курсант 2 курсу) – у ваговій категорії до 65 кг, Вадим Антонян (студент 2 курсу) – у ваговій категорії до 60 кг; треті місця посіли Віталій Куценко (курсант 2 курс) – у ваговій категорії до 65 кг та Богдан Власенко (курсант 5 курсу) – у ваговій категорії до 75 кг.
    Курсанти другого курсу Дмитро Пирогов та Ігор Гальчук виступали в ролі суддів та, склавши іспити, отримали третю суддівську категорію.
  Своїми перемогами та вдалими виступами на спортивному олімпі вищезгадані спортсмени завдячують наполегливому і вимогливому тренеру – голові Центрального регіону України з хортингу, президенту Черкаської обласної федерації з хортингу, майстру спорту міжнародного класу з бойових мистецтв, судді національної категорії з бойових мистецтв, володарю чорного поясу з карате, викладачу кафедри фізичної підготовки академії старшому лейтенанту с.ц.з. Азі Шульзі. Незважаючи на свою тендітність та молодість, Аза Вікторівна виховала двох призерів та одного фіналіста Всесвітньої олімпіади з бойових мистецтв.
 

 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ,
фото кафедри фізичної підготовки АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10