https://www.high-endrolex.com/10 Черкаські стрільці – призери всеукраїнських змагань | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.10.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Черкаські стрільці – призери всеукраїнських змагань

    4 жовтня у м. Львові завершився Відкритий кубок України з олімпійських вправ з кульової стрільби, участь в якому взяли кращі спортсмени-стрільці Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси), майстри спорту України міжнародного класу курсант 5 курсу Дарія Шаріпова, студент 2 курсу Сергій Куліш, студентка 3 курсу Тетяна Тарасенко та студент 5 курсу Дмитро Іванов.
Учасники змагань виконували вправи:
ГП-4 – пневматична гвинтівка, 40 пострілів стоячи (жінки);
ГП-6 – пневматична гвинтівка, 60 пострілів стоячи (чоловіки);
МГ-9 – малокаліберна гвинтівка, 60 пострілів лежачи (чоловіки);
МГ-5 – малокаліберна гвинтівка, 60 пострілів з трьох положень: лежачи, стоячи, з коліна (жінки);
МГ-6 – малокаліберна гвинтівка, 120 пострілів з трьох положень.
    В особистому заліку Сергій Куліш став чемпіоном у фіналі серед 50 учасників з результатом 591 очко у вправі ГП – 6, четверте місце серед 45 учасників з результатом 587 очок у вправі МГ-9 та п’яте місце серед 40 учасників з результатом 1152 очка у вправі МГ-6; Дарія Шаріпова з результатом 396 очок посіла друге місце у фіналі серед 50 учасників у вправі ГП-4; Тетяна Тарасенко з результатом 581 очко посіла друге місце у фіналі серед 40 учасників у вправі МГ-5 та четверте місце у фіналі з результатом 395 очок серед 50 учасників у вправі ГП-4.
    Відтепер Сергій Куліш буде готуватися до міжнародних змагань, які пройдуть у грудні в Республіці Польща, а Тетяна Тарасенко та Дарія Шаріпова – до міжнародних змагань, що відбудуться того ж місяця у Сербії.

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10