https://www.high-endrolex.com/10 Турбуючись про жителів свого мікрорайону | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.10.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Турбуючись про жителів свого мікрорайону

    6 жовтня за сприяння депутата Черкаської міської ради Ігоря Тищенка – першого проректора з навчальної та методичної роботи Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси), а також за участі курсантів цього навчального закладу відбулося відкриття двох дитячих майданчиків у мікрорайоні вулиці Луначарського.
    – Так вже склалося історично, що Академія пожежної безпеки знаходиться на території мікрорайону Луначарського, – коментує подію І. Тищенко, – А тому я особисто та особовий склад навчального закладу не стоїмо осторонь проблем його жителів і надалі будемо надавати шефську допомогу незахищеним верствам населення (дітям та людям похилого віку), а також всім, хто потребує допомоги. Відкриті дитячі майданчики – лише один із вже виконаних пунктів моєї передвиборчої депутатської програми «Черкаси – місто без околиць!»
    Під час відкриття дитячих майданчиків усі присутні на них діти отримали в подарунок також дитячі книжки-розмальовки та солодощі.

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10