https://www.high-endrolex.com/10 З метою налагодження науково-практичного співробітництва | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.10.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

З метою налагодження науково-практичного співробітництва

    Третього жовтня ініціативна група Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) у складі співробітників кафедри техніки факультету пожежно-рятувальної діяльності та її начальника, кандидата технічних наук, доцента, полковника служби цивільного захисту Сергія Стася відвідали Тітал компанію ТОВ (м. Київ), що працює на ринку пожежної та аварійно-рятувальної техніки, займається розробкою, виробництвом і продажем різних видів пожежних та аварійно-рятувальних автомобілів й устаткування.
    Метою поїздки було ознайомлення з виробничою базою компанії, технологічним процесом розробки та виготовлення, а також сервісного обслуговування пожежної та аварійно-рятувальної техніки й обладнання.
    Під час спілкування черкасців з провідними фахівцями та керівництвом заводу компанії, яке представляв заступник генерального директора Дмитро Масло, були визначені пріоритетні напрямки співпраці та обговорено ряд новаторських ідей, що можуть бути реалізовані у виробництві Тітал компанії ТОВ, а також використані в навчальному процесі Академії пожежної безпеки.
 

 

 

Кафедра техніки факультету пожежно-рятувальної діяльності АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10