https://www.high-endrolex.com/10 Зустрічі з ветеранами | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.10.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Зустрічі з ветеранами

    Першого жовтня в усьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку (англ. International Day of Older Persons), проголошений 50 сесією Генеральної Асамблеї ООН. Спочатку він відзначався в Європі та Америці, а з кінця дев’яностих років минулого століття – в усьому світі.
    Особливо урочисто День людей похилого віку святкується в скандинавських країнах, де навіть теле- і радіостудії цього дня транслюють передачі, створені з урахуванням смаків людей старших поколінь.
   Україна як повноправний член ООН, підтримуючи ініціативу міжнародного співтовариства, відзначає цей день щорічно з 1991 року.
В Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку пройшли зустрічі курсантів з ветеранами навчального закладу полковниками внутрішньої служби у відставці Василем Борисовичем Самчуком та Миколою Тимофійовичем Гончаровим, підполковниками внутрішньої служби у відставці Олександром Лукичем Бошевим, Борисом Андрійовичем Біленком, Олегом Миколайовичем Катерлі та Володимиром Миколайовичем Шовкоплясом, а також з учасником війни та учасником бойових дій Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, кандидатом технічних наук, доцентом кафедри безпеки електроустановок та охорони праці факультету пожежно-профілактичної діяльності Олександром Івановичем Кулінічем.
    Шановні ветерани, приймаючи привітання від майбутніх рятувальників, поділилися з ними своїми спогадами про прожите життя, а учасники художньої самодіяльності навчального закладу потішили присутніх виконанням концертних номерів.

 

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10