https://www.high-endrolex.com/10 Перша неділя жовтня – День працівників освіти України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.10.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Перша неділя жовтня – День працівників освіти України

     30 вересня в клубі Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) відбулося святкове зібрання особового складу навчального закладу з нагоди Дня працівників освіти.
    Від імені ректора (який перебуває у відпустці), полковника служби цивільного захисту, кандидата психологічних наук, професора, дійсного члена Академії будівництва України та Української академії наук екологічних технологій Миколи Кришталя присутніх привітав зі святом виконуючий обов’язки ректора, перший проректор з навчальної та методичної роботи, полковник служби цивільного захисту, кандидат історичних наук, доцент, член-кореспондент інженерної Академії України, член-кореспондент Академії будівництва України Ігор Тищенко.
    «…Колись усі ми вперше прийшли до школи, і наша подальша доля багато в чому залежала від першого Вчителя. Потім ми мріяли здобути вищу освіту й престижну професію. А сьогодні всі ми знаходимося тут і сприймаємо День працівника освіти як одне зі своїх професійних свят, – зокрема сказав у своєму виступі полковник с.ц.з. Тищенко. – Ми пишаємося колективом академії, нашим професорсько-викладацьким складом і нашими вихованцями. Погодьтеся, кожен із присутніх тут – учасник навчального процесу. Хтось викладає, хтось виховує, хтось вчиться, решта – своєю щоденною працею сприяє навчально-виховному процесу. Особлива когорта наших педагогів – ветерани, які свого часу самі досконало опанували пожежно-рятувальну справу, а нині діляться своїми знаннями та досвідом з молоддю…»
    Вітаючи присутніх зі святом, Ігор Юрійович побажав усім, «хто обрав своїм життєвим шляхом нелегкий путь наставника, сумлінно виконує свій професійний обов’язок, вчить молодь пізнавати нове, пам’ятати про те, якого ми роду, берегти культурну спадщину та професійні традиції» «міцного здоров'я та щастя, нових вагомих здобутків на освітянській, науковій ниві, успіхів у всіх справах, завжди гарного настрою та упевненості у завтрашньому дні, витримки та великого терпіння, розуміння й старанності з боку курсантів, студентів та слухачів…»
    Під час зібрання були оголошені святкові накази АПБ й Головного управління освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації, згідно з якими кращі педагоги були нагороджені нагрудним знаком академії «За заслуги», грамотами АПБ та грамотами Управління освіти та науки.
    Особливим моментом стало вшанування ювіляра – завідувача кафедри пожежної профілактики – заступника декана факультету пожежної безпеки та охорони праці, полковника служби цивільного захисту у відставці, колишнього проректора академії Олександра Тищенка. В день свого п’ятдесятиріччя шановний ветеран отримав не тільки велику кількість квітів, теплих привітань та найкращих побажань, а й нагрудний знак «За заслуги» Управління МНС України в Черкаській області та високу нагороду від Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України – Почесну відзнаку асоціації – орден «Честь і слава».
 

 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10