https://www.high-endrolex.com/10 50 років разом у злагоді й любові | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

03.10.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

50 років разом у злагоді й любові

    30 вересня делегація з Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) у складі працівників, курсантів та студентів відвідали Павла Опанасовича та Наталію Іванівну Правиків – батьків випускника Черкаського пожежно-технічного училища (нині – Академія пожежної безпеки) Героя Чорнобиля, Героя Радянського Союзу, Кавалера Почесної відзнаки Президента України – зірки «За мужність», лейтенанта внутрішньої служби Володимира Павловича Правика (нагороджений посмертно), щоб привітати шановне подружжя з п’ятдесятиріччям їх весілля.
    У розмові з молоддю, у відповідь на запитання «що б вони могли побажати молодим подружжям?», Наталія Іванівна сказала: «Щоб один одного розуміли і цінили, щоб прислухалися один до одного і ніколи не суперечили один одному, і все робили спільно!»
Окрім квітів та цінних подарунків, черкасці передали ювілярам вітальну адресу від ректора та колективу навчального закладу, з яким назавжди поєднала Правиків трагічна доля їх сина:



«Шановні Наталіє Іванівно і Павле Опанасовичу!


    Прийміть від імені колективу Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України найщиріші вітання в день вашого ЗОЛОТОГО ВЕСІЛЛЯ!
    Для усіх нас ви є взірцем батьківської любові, мудрості, толерантності, гостинності, сім’єю, яка виховала Героя, чиїм ім’ям пишається вся Україна!
   Ваші подружні стосунки, ваше турботливе, уважне і шанобливе ставлення один до одного можуть служити прикладом незгасного, доленосного кохання, яке можливо пронести через усе життя.
    Бажаємо вам міцного здоров’я і радісної, осяяної щедрою Божою благодаттю, золотої і затишної життєвої осені! Хай сили прибувають вам щорік, хай довгим і щасливим буде вік!
Цей ювілей – не привід для печалі,
Лиш розквіт мудрості й душевних сил!
Тримайтеся, живіть на радість нам і далі,
Ми впевнені, з Небес все бачить Володимир – син…
За вас радіє і бажає щастя
І з вдячністю за батьківський незгасний біль
Хотів би зняти з вас печаль його причастя
Й бажав би кожному таких річниць весіль!»
 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10