https://www.high-endrolex.com/10 Ще один диплом у колекції нагород черкаського собаки-рятувальника | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.09.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Ще один диплом у колекції нагород черкаського собаки-рятувальника

    Кінологічний розрахунок кінологічної служби Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) у складі провідника Марії Лихолай (магістр 5 курсу, молодший сержант служби цивільного захисту) та її вихованця добермана Клайда взяв участь у щорічній виставці собак всіх порід Черкаського обласного клубу службового собаківництва Товариства сприяння обороні (ТСО) України, що пройшла в Черкасах на майданчику ТСО для дресирування, розташованому на березі Дніпра.
    Клуб існує вже понад 40 років. Цього разу участь у виставці взяли понад двісті собак тридцяти порід.
    Під час відкриття виставки відбувся парад порід за участі собак – титулованих чемпіонів, а також показові виступи учасників клубу, під час яких були продемонстровані такі вправи, як слухняність, затримання злочинця, подолання смуги з перешкодами.
    Вихованець Академії пожежної безпеки доберман Клайд, зважаючи на свій вік (собаці 2,5 роки), виступав у відкритому класі і був нагороджений дипломом.

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10