https://www.high-endrolex.com/10 Восьме місце для новачків серед 18 досвідчених команд – непоганий результат! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.09.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Восьме місце для новачків серед 18 досвідчених команд – непоганий результат!

    Команда з пожежно-прикладного спорту Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) посіла восьме місце на змаганнях Кубку України з пожежно-прикладного спорту, що пройшли 22-23 вересня у м. Кіровоград, на стадіоні спортивного комплексу УМНС України в Кіровоградській області.
    За першість у підйомі по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху учбової вежі, пожежній естафеті 4х100 м, подоланні 100-метрової смуги з перешкодами та бойовому розгортанні від пожежної мотопомпи змагалися 18 кращих команд України, у складі яких виступали 4 майстри спорту міжнародного класу, 3 заслужених майстри спорту України, 56 майстрів спорту та 62 кандидати в майстри спорту України з ППС.
    Команда АПБ знову виступала в оновленому складі: у червні завершили навчання та поїхали до місць подальшого проходження служби чотири її досвідчених спортсмени – майстри спорту України з ППС. У команді їх місця зайняли курсанти другого курсу, для яких змагання у м. Кіровограді стали першими серйозним випробуванням на спортивну майстерність. Отже, цього разу на Кубку України Академію пожежної безпеки представляли два майстри спорту, чотири кандидати у майстри спорту та троє спортсменів, які мають перший розряд з пожежно-прикладного спорту.
    Однією із пам’ятних подій стало вручення головним суддею змагань, віце-президентом Федерації пожежно-прикладного спорту України, майстром спорту міжнародного класу з пожежно-прикладного спорту, суддею міжнародної категорії з ППС, полковником служби цивільного захисту Олександром Тарасовим значків та посвідчень майстра спорту України з пожежно-прикладного спорту ряду спортсменів, серед яких був член команди АПБ, курсант 4 курсу Євген Ковбаса (на фото – крайній справа)
    За результатами Кубку України з пожежно-прикладного спорту у загальнокомандному заліку перше місце виборола збірна команда м. Києва, друге місце посіла збірна Волинської області, третє – збірна команда м. Одеси.

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10