https://www.high-endrolex.com/10 Знай наших! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.09.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Знай наших!

    17 вересня в м. Євпаторія (АР Крим) завершилися П’яті Молодіжні ігри України з кікбоксингу (проводяться раз на чотири роки). До складу збірної Черкаської області, яка взяла участь у змаганнях, увійшли 22 спортсмени. Приємно, що серед них було і три представники Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) курсант 3 курсу Олександр Паюк, курсант 2 курсу Назар Смолярчук, який вже має звання майстра спорту України з кікбоксингу, а також студент 3 курсу, кандидат у майстри спорту України з кікбоксингу Дмитро Чирва. Тренує молодих спортсменів-рятувальників тренер першої категорії, майстер спорту України міжнародного класу з кікбоксингу, чемпіон Європи та кубку світу, викладач кафедри фізичної підготовки АПБ майор служби цивільного захисту Ігор Приходько.
    Учасники Молодіжних ігор змагалися за перемогу в 11 вагових категоріях. В особистому заліку Назар Смолярчук виборов друге місце у ваговій категорії до 71 кг, Дмитро Чирва – третє місце у ваговій категорії до 81 кг. Порадував своїх вболівальників та тренера і Олександр Паюк. Виступаючи у ваговій категорії до 75 кг, хлопець виконав норматив кандидата у майстри спорту України з кікбоксингу і посів третє місце.

 

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10