https://www.high-endrolex.com/10 МНС України відзначило День рятівника спільно зі святкуванням своєї 15-ї річниці | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.09.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

МНС України відзначило День рятівника спільно зі святкуванням своєї 15-ї річниці

    Ректор Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) полковник служби цивільного захисту Микола Кришталь, а також 19 курсантів навчального закладу в супроводі офіцерів взяли участь у дводенних святкових заходах, що пройшли в МНС України з нагоди Дня рятівника та 15-ї річниці МНС.
    Курсанти стояли як почесна варта і під час нагородження 16 вересня ветеранів та кращих працівників підрозділів МНС України, і під час святкових заходів, що розгорнулися наступного дня на сцені, встановленій на Хрещатику біля входу в приміщення Київської міської адміністрації. Тут 17 вересня відомчими відзнаками та цінними подарунками були нагороджені 10 переможців Всеукраїнської акції «Герой-рятівник року» за мужність і самовіддані дії при рятуванні життя людини.
    Святкове дійство було прикрашене концертом, участь в якому взяли і представники художньої самодіяльності Академії пожежної безпеки. Також три представниці навчального закладу допомагали в церемонії нагородження, яку проводили Міністр надзвичайних справ України Віктор Балога, співачка Марія Бурмака, телеведуча Лариса Губіна, актор Богдан Бенюк, співак Олександр Пономарьов та президент Національного університету «Києво-Могилянська академія» Сергій Квіт.
    На честь святкування Дня рятівника на Хрещатику також було розгорнуто виставку старовинної та сучасної пожежно-рятувальної техніки, відбулися кінна хода та показові виступи кінологів.

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10