https://www.high-endrolex.com/10 Студент АПБ Сергій Куліш вкотре підтвердив звання чемпіона України з кульової стрільби | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.09.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Студент АПБ Сергій Куліш вкотре підтвердив звання чемпіона України з кульової стрільби

    Студенти Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси), майстри спорту України міжнародного класу з кульової стрільби Дмитро Іванов (5 курс), Тетяна Тарасенко (4 курс), Сергій Куліш (2 курс) взяли участь у Відкритому кубку України з кульової стрільби серед спортсменів 1986 року народження та молодших, що пройшов з 7 по 12 вересня у м. Сімферополі.
    Згідно з програмою змагань жінки змагалися у виконанні вправи ГП-4 (пневматична гвинтівка, два старти, 40 пострілів стоячи з відстані 10 метрів), а чоловіки – у виконанні вправи ГП-6 (пневматична гвинтівка, два старти, 60 пострілів стоячи з відстані 10 метрів).
За результатами змагань Сергій Куліш двічі став чемпіоном у виконанні своєї вправи серед 26 учасників: на першому старті – з результатом 598 очок, на другому старті (у фіналі) – з результатом 596 очок. Гарно виступила і Тетяна Тарасенко. Серед 24 учасниць вона посіла третє місце з результатом 394 очка на першому старті та четверте місце з результатом 393 очка на другому старті (у фіналі).

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10