https://www.high-endrolex.com/10 У здоровому тілі – бадьорий дух! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.09.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

У здоровому тілі – бадьорий дух!

    Напередодні Дня фізичної культури і спорту України (відзначається в другу суботу вересня) на факультеті пожежної безпеки та охорони праці Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси), де навчаються студенти, пройшов ряд спортивних заходів.
    9 вересня відбулися змагання з міні-футболу між групами та курсами, головним суддею яких був майстер спорту України міжнародного класу з міні-футболу Сергій Усаковський.
    За результатами змагань перше місце вибороли студенти групи 11с, друге місце посіла команда групи 13с, третє – збірна команда 4 курсу. Кращими гравцями були визнані студенти, які навчаються в групі 11с – Андрій Ардашніков та Григорій Гнатченко.
Переможці отримали грамоти та солодкі призи.
    Наступного дня, 10 вересня, на території спортивно-оздоровчого комплексу академії пройшли змагання між командами студентів першого–четвертого курсів факультету пожежної безпеки та охорони праці з волейболу, баскетболу та настільного тенісу, а також були визначені переможці серед юнаків у номінаціях «найсильніший» (з жиму гирі вагою 16 кг) та «найвитриваліший» (з перетягування канату і підтягування на перекладині), а серед дівчат – у номінаціях «найпрудкіша» (у стрибках на скакалці) і «найвлучніша» (у кидках м’ячем у баскетбольне кільце з середини баскетбольного поля).
    Участь у змаганнях взяли понад 80 студентів. У баскетболі (чоловіки) перемогла збірна команда 3 курсу, у чоловічому волейболі – збірна команда 2 курсу, у жіночому волейболі – збірна команда 3 курсу. У настільному тенісі переможцями стали Олександр Палій (36с) та Галина Савченко (33с).
   «Найдружнішим» (найактивнішим) було визнано перший курс. Титул «найвитривалішого» виборов Максим Сакієнко (25с), титул «найсильніший» – Євген Косенко (22с); «найпрудкішою» виявилася Ірина Свергун (12с), а «найвлучнішою» – Аліна Кулакова (27с). Нагородою переможцям стали солодощі та спортивний інвентар.
 Колективи художньої самодіяльності факультету розважили присутніх чудовою концертною програмою, до якої увійшли хореографічні виступи учасника Черкаського обласного конкурсу талантів «Рось» шукає таланти» ансамблю «Флай» (керівник – Людмила Попович), акробатичний номер Дар’ї Рудько (студентка 1 курсу) та вокальні виступи Вікторії Письменної (студентка 1 курсу), Вікторії Холод (студентка 2 курсу), Яни Шевченко (магістрант).


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
Фото факультету ПБ та ОП

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10