https://www.high-endrolex.com/10 «П’ять–два» на користь «Рятівника» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.09.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

«П’ять–два» на користь «Рятівника»

    У Черкасах минулої неділі пройшов другий тур Першого Кубка Черкаської області з міні-футболу, організатором якого є Черкаська обласна Асоціація міні-футболу (футзалу).
Участь у змаганнях, які проходять у приміщенні спортивного залу Черкаського науково-виробничого комплексу «Фотоприлад», беруть шість команд: «Шарм», «Цетус», «Київстар», «Нібулон», «Черкасигаз» та «Рятівник» (команда Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України).
    11 вересня «Рятівник» грав з командою «Київстар» і виграв з рахунком 5:2. Зважаючи на те, що перша гра, яку в рамках Кубка «Рятівник» провів з командою «Нібулон» 4 вересня, завершилася з рахунком 9:3 на користь «Рятівника», відтепер команда Академії пожежної безпеки, маючи 6 очок, є одноосібним лідером змагань.
    Наступна гра відбудеться через тиждень і обіцяє бути цікавою. Адже «Рятівник» зустрінеться з командою «Шарм», яка протягом останніх двох років була кращою з міні-футболу в регіоні за підсумками обласних чемпіонатів.

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10