https://www.high-endrolex.com/10 Кращі «динамівці»-самбісти Черкаської області навчаються і працюють в Академії пожежної безпеки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.09.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Кращі «динамівці»-самбісти Черкаської області навчаються і працюють в Академії пожежної безпеки

    9 вересня команда з боротьби самбо Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) у складі десяти курсантів, студентів та працівників взяла участь у Чемпіонаті Черкаської області з боротьби самбо, організатором якого є Черкаська обласна організація ФСТ України «Динамо».
    Участь у чемпіонаті брали всього три команди: АПБ, УМВС України в Черкаській області та Навчального центру молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України (селище Оршанець Соснівського району міста Черкаси). Спортсмени змагалися у восьми вагових категоріях.
   У загальнокомандному заліку чемпіоном стала команда рятувальників, друге місце посіла команда правоохоронців, третє – прикордонників.
    Що ж до особового заліку, то із членів команди АПБ чемпіонами змагань стали курсант 2 курсу Євгеній Орел (у ваговій категорії до 68 кг), курсанти 4 курсу Олег Бігун (до 62 кг) та Сергій Качкуркін (до 82 кг), курсант 5 курсу Дмитро Єрмоленко (до 57 кг), а також старший лейтенант служби цивільного захисту Гавриіл Ворожбит (тренер команди); друге місце у ваговій категорії до 74 кг виборов курсант 4 курсу Максим Смірнов, третє місце у ваговій категорії до 68 кг – старший лейтенант служби цивільного захисту Євген Школяр.
Кращі спортсмени-самбісти поїдуть на всеукраїнські змагання з боротьби самбо, що пройдуть з 5 по 7 жовтня у м. Феодосії.

 

На фото: члени команди АПБ з боротьби самбо

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10