https://www.high-endrolex.com/10 «Козацькі забави» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.08.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

«Козацькі забави»

    19 серпня команда Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) з числа 15 працівників, курсантів та студентів взяла участь у спортивних змаганнях «Козацькі забави», які Черкаська обласна організація ФСТ «Динамо» України традиційно проводила у прилеглому до міста мікрорайоні «Дахнівка», на території навчально-спортивної бази «Динамо». Цього разу спортивний захід був присвячений 20 й річниці Незалежності України.
    Команди з числа представників підрозділів силових структур Черкащини змагалися у метанні гирі вагою 16 кг (однією рукою знизу), армреслiнгу, стрибках в довжину з місця з гирями вагою 24 кг кожна (у правій та лівій руці), у дартсі та перетягуванні канату.
    За результатами змагань команда АПБ посіла друге місце. Перше місце виборола команда Управління Служби безпеки України в Черкаській області, третє місце посіла команда Управління внутрішніх справ України в Черкаської області.
    В особистого заліку члени команди Академії пожежної безпеки посіли кілька призових місць: курсант третього курсу АПБ Євген Луценко та майор служби цивільного захисту Максим Удовенко посіли перше та друге місце відповідно в змаганнях з дартсу, а майстер спорту України з легкої атлетики, капітан служби цивільного захисту Олексій Гордієнко – перше місце в стрибках у довжину з місця з гирями та друге місце в змаганнях з метання гирі.

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10