https://www.high-endrolex.com/10 Літо – пора змагань для веслувальників | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.08.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Літо – пора змагань для веслувальників

   Курсант 3 курсу Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) Олександр Скороход став переможцем та срібним призером Особистого чемпіонату України серед чоловіків (всіх вікових категорій) з веслування на байдарках та каное.
   Змагання, які проходили з 6 по 10 липня у м. Дніпропетровську, зібрали близько півтисячі кращих веслувальників з усіх регіонів України. Олександр виступав у вправі С–4 (каное, команда – чотири спортсмени), де виборов перше місце на дистанції 200 метрів та друге – на дистанції 1000 метрів.
   Разом із Олександром Скороходом серед 20-ти членів збірної Черкаської області участь у Чемпіонаті взяли ще два курсанти АПБ – третьокурсник Вадим Борецький та другокурсник      Олександр Перекупко, які змагалися у виконанні вправи К–4 (байдарка (каяк), команда – 4 спортсмени). Обоє вибороли 6 місце на дистанції 200 метрів. А Олександр Перекупко – ще й 5 місце на дистанції 1000 метрів.
   Кожен із спортсменів показав дещо кращий результат порівняно з «попереднім стартом» – Чемпіонатом України з веслування на байдарках та каное серед молоді (до 23 років), що проходив у м. Дніпропетровську в останні дні травня. Тоді серед молоді до 23 років Олександр Скороход виборов друге місце у вправі С–1 (каное, одиночка) на дистанції 200 метрів, Вадим Борецький посів 7 місце у вправі К–4 на дистанції 1000 метрів та 10 місце на тій же дистанції у вправі К-1. Що ж до Олександра Перекупка, то у вправі К–4 він посів 5 місце на дистанції 1000 метрів та 6 місце – на дистанції 200 метрів. На тому Чемпіонаті також виступав у складі збірної Черкаської області, але серед юніорів, курсант 1 курсу АПБ Андрій Точальний, який у вправі К-1 посів 10 місце на дистанції 1000 метрів та 11 місце – на дистанції 200 метрів.

На фото: рульовий у каное під номером «3» – Олександр Скороход; моменти липневих змагань.

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10