https://www.high-endrolex.com/10 Завершилася Всеукраїнська студентська олімпіада з опору матеріалів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.05.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Завершилася Всеукраїнська студентська олімпіада з опору матеріалів

    З 16 по 20 травня в Київському національному університеті будівництва та архітектури проводився другий, заключний тур Всеукраїнської студентської олімпіади з опору матеріалів, участь в якій взяли студенти та курсанти з 32 вищих технічних навчальних закладів України (всього – 51 особа), у тому числі, з двох навчальних закладів МНС України – Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля (м. Черкаси) та Національного університету цивільного захисту України (м. Харків).
    З числа курсантів АПБ до Києва поїхали переможці першого туру олімпіади (який проходив на базі АПБ в лютому) – курсанти факультету пожежно-профілактичної діяльності другокурсник Володимир Краштапук (24 взвод) та третьокурсник Дмитро Яворський (32 взвод).
    До складу журі увійшли 18 представників професорсько-викладацького складу Київського національного університету будівництва і архітектури та ряду інших навчальних закладів – учасників олімпіади. У їх числі був і доцент кафедри будівельних конструкцій факультету пожежно-профілактичної діяльності АПБ майор служби цивільного захисту Юрій Отрош.
«За підсумками олімпіади Дмитро Яворський посів лише 22 місце, а Володимир Краштапук – 24 місце, – розповідає Юрій Анатолійович. – Проте такі результати можна вважати для наших курсантів достатньо успішними, оскільки їх суперниками на олімпіаді були студенти з таких «потужних» вищих технічних навчальних закладів України як Київський національний університет будівництва та архітектури, Національний авіаційний університет (м. Київ), Харківський державний технічний університет будівництва та архітектури та багатьох національних технічних університетів, де опір матеріалів вивчається у значно більшому обсязі, ніж в навчальних закладах МНС України».

 

 

Кафедра будівельних конструкцій,
сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10