https://www.high-endrolex.com/10 ВЕЧІР ЗНАЙОМСТВ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.12.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ВЕЧІР ЗНАЙОМСТВ

    В Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) пройшов вечір відпочинку «Будьмо знайомі», участь в якому взяли курсанти, студенти академії та студенти Черкаського інституту банківської справи Університету банківської справи Національного банку України.
    Ініціатива проведення вечора знайомств належала студентській раді Інституту банківської справи, в якому навчаються здебільшого дівчата. Її радо підтримав курсантсько-студентський актив Академії пожежної безпеки. Тож над програмою вечора працювали разом. Придумали оригінальні веселі конкурси, вибрали концертні номери.
    В день проведення вечора знайомств господарі організували для своїх гостей екскурсію. Майбутні фахівці банківської справи з цікавістю ознайомилися з матеріально-технічною базою Академії пожежної безпеки, з умовами навчання та проживання курсантів, потім смачно пообідали у курсантській їдальні, а після обіду відвідали народний музей академії, ряд лекційних залів, електронну бібліотеку, навчальну пожежно-рятувальну частину, базу газодимозахисної служби та спортивно-оздоровчий комплекс.
    Вечір знайомств пройшов, як і очікувалося, жваво, емоційно і дуже весело – з конкурсами та виступами учасників художньої самодіяльності обох навчальних закладів. Кожну з команд на конкурсі представляли 15 учасників. Проти студенток Інституту банківської справи грала збірна Академії пожежної безпеки у складі представників кожного з п’яти курсів (по п’ять курсантів та студентів з курсу). Завершилося дійство дискотекою.


 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10