https://www.high-endrolex.com/10 ЗМАГАННЯ НА ПЕРШІСТЬ НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.11.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

ЗМАГАННЯ НА ПЕРШІСТЬ НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ

    28 листопада в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) пройшли змагання на першість навчального закладу з пожежно-прикладного спорту, участь в яких взяли збірні команди з числа курсантів 1-5 курсів, а також збірна студентів факультету цивільного захисту та техногенної безпеки – по шість спортсменів у команді.
У програму змагань входило два види: підйом по штурмовій драбині у вікно четвертого поверху навчальної вежі та подолання стометрової смуги з перешкодами.
    У командному заліку перше місце виборола збірна 5 курсу факультету управління (ФУ), друге місце – збірна студентів факультету цивільного захисту та техногенної безпеки (ФЦЗ та ТБ), третє – збірна 4 курсу факультету пожежно-рятувальної діяльності (ФПРД).
    В особистому заліку у вправі зі штурмовою драбиною чемпіоном академії став курсант 5 курсу ФУ, майстер спорту України з пожежно-прикладного спорту Віталій Новгородченко, друге місце виборов студент 4 курсу ФЦЗ та ТБ Дмитро Пляс, третє – курсант 4 курсу ФПРД Роман Чеверда, якому не було рівних у подоланні стометрової смуги з перешкодами. Друге місце на стометрівці виборов курсант 3 курсу ФПРД Володимир Лепьошкін, третє – знову ж таки курсант цього факультету – другокурсник Сергій Яцура.
    Змагання проводилися з метою популяризації фізичної культури та пожежно-рятувальної підготовки, виховання почуття колективізму та відповідальності, підвищення професійного рівня вихованців академії і стали гарною спортивною розвагою «вихідного дня» для курсантів, студентів та їх командирів.



 

 

Світлана Єренкова
Фото Миколи Шарого
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10