https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ на курсі спеціалізації відбувся випуск старших інспекторів, фахівців по роботі з персоналом | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.02.2013
НУЦЗУ

В НУЦЗУ на курсі спеціалізації відбувся випуск старших інспекторів, фахівців по роботі з персоналом

Швидко і насичено минув тиждень навчання на факультеті цивільного захисту у слухачів курсу спеціалізації старших інспекторів, фахівців по роботі з персоналом.

Фахівці, що прибули з територіальних підрозділів, мали можливість ознайомитись з основами кадрової політики служби цивільного захисту. У ході практичних занять обговорювались проблемні питання стосовно порядку проходження служби особами рядового і начальницького складу органів і підрозділів цивільного захисту.

      

 Старший інспектор по роботі з персоналом Державної пожежно-рятувальної частини №15, що розташованав селищі Андріївка Балаклійського району Харківської області, майор служби цз Любов Поповіченко зазначила: "Дуже вдячна викладачам університету, а особливо полковнику служби цз Маліновській Лідії Тимофіївні. Пізнала багато нового за час, який провела на курсах. Вивчений матеріал дуже знадобиться в подальшій праці».

Поряд з працівниками територіальних підрозділів курс спеціалізації пройшли працівники Національного університету цивільного захисту України.

       

Навчання завершилось складаням екзамену та врученням свідоцтв встановленого зразка.

 

   

 Факультет цивільного захисту, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10