https://www.high-endrolex.com/10 Керівництво та науково-педагогічні працівники НУЦЗУ стали учасниками підсумкової колегії за результатами роботи Головного територіального управління МНСУ в Харківській області у 2012 році | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.02.2013
НУЦЗУ

Керівництво та науково-педагогічні працівники НУЦЗУ стали учасниками підсумкової колегії за результатами роботи Головного територіального управління МНСУ в Харківській області у 2012 році

7 лютого в актовій залі 2-ДПРЧ Комінтернівського району відбулась розширена нарада за підсумками роботи територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту населення і території за 2012 рік, а також визначені основні завдання на 2013 рік.
На заході були присутніми перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації Валентин Дулуб, директор Департаменту управління рятувальними силами МНС України Григорій Марченко, начальник Головного територіального управління МНС у Харківській області Павло Одарюк, ректор Національного університету цивільного захисту України Володимир Садковий, перший заступник Харківського міського голови Андрій Парамонов, науково-педагогічні працівники університету та інші.


Розпочався захід демонстрацією пожежно-рятувальної техніки, обладнання і спорядження та нагородженням кращих співробітників Харківського гарнізону. На нараді було проведено загальний огляд подій 2012 року та проаналізовані основні пожежі та надзвичайні ситуації, що виникли на Харківщині минулого року.


Виступаючи перед присутніми, заступник начальника ГТУ МНСУ в Харківській області полковник служби цз Сергій Чабань зазначив про ефективну взаємодію рятувальників харківського гарнізону із науково-педагогічними працівниками, курсантами та студентами Національного університету цивільного захисту України, визначив виняткову важливість сумісних рейдів, позитивність залучення курсантів до проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед пересічних громадян.
Тісна співпраця між вищим начальним закладом, що готує якісні кадри для харківського гарнізону, та Головним територіальним управлінням МНСУ в Харківській області, наголосив директор Департаменту управління рятувальними силами МНС України Григорій Марченко, є корисною, плідною та продуктивною. Відтак, усі служби і структури територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту населення і території спрацювали у 2012 році добре, злагоджено і чітко, що визначає дружню і згуртовану колективну роботу.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - відділу з питань взаємодії із органами державної влади, засобами масової інформації та зв’язків з громадськістю ГТУ МНСУ в Харківській області

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10