https://www.high-endrolex.com/10 Працівники НУЦЗУ візьмуть участь у розширеній нараді, на якій розглядатимуть питання пожежної та техногенної безпеки в області у 2012 році | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.02.2013
НУЦЗУ

Працівники НУЦЗУ візьмуть участь у розширеній нараді, на якій розглядатимуть питання пожежної та техногенної безпеки в області у 2012 році

Учасники наради працюють у Харкові в актовій залі ДПРЧ Комінтернівського району ГТУ МНС України у Харківській області (вул. Зернова, 4а).
На початку наради кращих співробітників Харківського гарнізону буде відзначено Державними та відомчими нагородами. Крім того, відзнаками «За відвагу на пожежі» будуть нагороджені школярі Юрій Здоренко та Владислав Піндер, які проявили героїчні дії при порятунку людей під час пожежі в будинку по Московському проспекту, 248-г.
На фасаді  пожежно-рятувальної частини, де проходитиме нарада,  відбудеться показ пожежно-рятувальної техніки, обладнання та спорядження.
Безпосередньо на нараді розглядатимуть  питання пожежної та техногенної безпеки в області у 2012 році та готовності органів і підрозділів цивільного захисту до дій за призначенням.
Як повідомляє офіційний сайт новин Державної служби України з надзвичайних ситуацій,
у заході візьмуть участь:  Валентин Дулуб, перший заступник голови Харківської обласної державної адміністрації;  Григорій Марченко, директор Департаменту управління рятувальними силами МНС України;  Павло Одарюк, начальник Головного територіального управління МНС у Харківській області; Андрій Парамонов, перший заступник Харківського міського голови;  члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій; голови комісій з питань ТЕБ та НС міст (районів) області; начальницький склад Головного територіального управління МНС у Харківській області, начальники відділів (служб) цивільного захисту в містах (районах), начальники пожежно-рятувальних підрозділів області; керівники місцевих підрозділів Головного управління Держтехногенбезпеки у Харківській області.
На нараду запрошені працівники Національного університету цивільного захисту України.
Інформація щодо ходу проведення наради буде оновлюватись на сайті новин НУЦЗУ. Слідкуйте за подіями.
 
Лариса Кошеварова, сектор зв’язків з громадськістю та ЗМІ НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10