https://www.high-endrolex.com/10 Вітаємо наших слухачів з успішним завершенням навчання за програмою «Підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів професійної освіти сфери управління ДСНС у галузі знань 26 «Цивільна безпека» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.11.2021
ІДУ НД ЦЗ

Вітаємо наших слухачів з успішним завершенням навчання за програмою «Підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів професійної освіти сфери управління ДСНС у галузі знань 26 «Цивільна безпека»

Упродовж 1–12 листопада 2021 року з дотриманням карантинних заходів в онлайн-форматі кафедрою інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами проводилося навчання зі слухачами групи № 2-НП — педагогічні працівники.
Для підведення підсумків навчання проведено круглий стіл. На ньому виступили:
РЕВКОВ Роман Анатолійович, викладач-майстер виробничого навчання навчального відділення виробничого навчання Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця), розповів про вимоги до пожежної безпеки на підприємстві
ХАРЕЧКО Мирослав Ярославович, викладач-майстер виробничого навчання навчального відділення виробничого навчання Вищого професійного училища Львівського державного університету безпеки життєдіяльності (м. Вінниця), акцентував увагу на особливостях роботи викладача-майстра виробничого навчання навчального відділення виробничого навчання.
В обговоренні професійних питань взяли участь усі учасники круглого столу. Слухачі висловили слова щирої вдячності керівництву ІДУ НД ЦЗ, кафедрі інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами, викладачам, які проводили заняття, за організацію та проведення навчання. Із завершальним словом та привітаннями виступила керівник групи, завідувач кафедри інновацій, інформаційної діяльності в освіті та навчання за міжнародними проєктами, к.філол.н., доцент Галина Гайович.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10