https://www.high-endrolex.com/10 У Головному управлінні ДСНС Луганщини пройшли навчання особового складу з питань охорони праці | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.11.2021
ІДУ НД ЦЗ

У Головному управлінні ДСНС Луганщини пройшли навчання особового складу з питань охорони праці

9-10 листопада у Головному управлінні ДСНС України у Луганській області проводилися заняття з питань охорони праці для особового складу підпорядкованих підрозділів. Спілкування відбувалося з дотриманням усіх протиепідемічних заходів, учасники пройшли експрес-тестування щодо COVID-19. Керівники підрозділів були задіяні у заході в режимі онлайн.  Усього у навчаннях взяли участь 70 чоловік особового складу.
Важливою інформацію з різних сфер охорони праці з рятувальниками Луганщини поділилися викладачі Інституту державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту (м. Київ) - професор кафедри профілактики пожеж та безпеки життєдіяльності населення, кандидат юридичних наук Ігор Васильєв, завідувач сектору охорони праці, викладач кафедри профілактики пожеж та безпеки життєдіяльності населення Ігор Голубець та викладач кафедри домедичної підготовки Михайло Стрюк.
Даний захід проводиться для надзвичайників на виконання наказу ДСНС України від 29.05.2019 року № 319 «Про організацію навчання з питань охорони праці» та наказу ДСНС України від 23.12.2020 року № 682 «Про організацію навчання в системі післядипломної освіти ДСНС у 2021 році».
«Такі навчання мають велике практичне значення як безпосередньо для територіальних підрозділів, так і для всієї системи ДСНС України, – коментує професор кафедри Ігор ВАСИЛЬЄВ.
 – Адже це дає можливість не лише заощадити видатки кожного з Головних управлінь на навчання і спрямувати кошти на розвиток матеріально-технічної бази, підтримання техніки та боєздатності підпорядкованих підрозділів. А найголовніше – отримати фахову спеціальну підготовку з питань охорони праці».

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10