https://www.high-endrolex.com/10 Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій - :: Версія для друку

 20.04.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

05.11.2021
ЛДУ БЖД

Розпочато роботу VI Міжнародної науково-практичної конференції «Інформаційно-комунікаційні технології в сучасній освіті: досвід, проблеми, перспективи»

Для участі в VI Міжнародній науково-практичній конференції «Інформаційно-комунікаційні технології в сучасній освіті: досвід, проблеми, перспективи», яка традиційно проводиться у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності, надійшли заявки і матеріали від понад 130 науковців і практичних працівників із закладів вищої освіти, наукових установ України, Республіки Польща, Федеративної Республіки Німеччина, Республіки Молдова, Канади, Республіки Болгарія та Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.
 
З доповідями на пленарних засіданнях виступили 14 осіб. Тематика виступів і доповідей була різнопланова, стосувалася методологічних засад і психолого-педагогічних проблем використання інформаційно-комунікаційних технологій в сучасній освіті. Розглянуто досвід застосування ІКТ та електронних освітніх ресурсів у викладанні різноманітних дисциплін, зокрема, професійного спрямування. Зосереджувалась увага на принципі неперервності процесу навчання впродовж життя та ролі інформаційно-комунікаційних технологій у його підтримці та забезпеченні. Інформаційно-комунікаційні технології з кожним днем стають доступнішими, а роль педагога нині полягає в інтенсифікації та оптимізації навчальної діяльності учнів, студентів (курсантів) на основі інноваційних освітніх технологій із широким застосуванням мобільних пристроїв, інформаційних баз даних, мультимедійних засобів та багато іншого. Зазначимо, що дана конференція відбувається з дотриманням всіх карантинних вимог, а учасники із сертифікатами вакцинування.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua
https://www.high-endrolex.com/10