28.03.2024

Науково-освітній портал навчальних закладів Державної служби України з надзвичайних ситуацій
http://www.edu-mns.org.ua

RSS

Новини навчальних закладів

01.10.2021
ЛДУ БЖД

В Інституті післядипломної освіти ЛДУ БЖД підвищують кваліфікацію офіцери ДСНС

Впродовж періоду з 20 вересня до 1 жовтня 2021 року в Інституті післядипломної освіти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відповідно до наказу ДСНС України № 477 від 25.08.2020 року проводилося навчання з підвищення кваліфікації та спеціалізації осіб середнього та начальницького складу служби цивільного захисту ДСНС України. Навчання за програмою «Нагляд і контроль у сфері запобігання надзвичайним ситуаціям» для офіцерів, які представляють 11 посадових категорій та виконують свої функційні обов’язки з питань запобігання надзвичайним ситуаціям.
Окрім базової теоретичної підготовки також удосконалювали практичні навички на об’єктах з масовим перебування людей, зокрема  в музеї ГУ ДСНС у Львівскій області та на стадіоні «Арена Львів», та на об’єктах народного господарства, зокрема на ПАТ «Концерн Галнафтогаз» та  на державному підприємстві “Міжнародний аеропорт “Львів” ім. Данила Галицького”.
Також для слухачів була цікава інформація в межах обміну досвідом, якою поділився заступник начальника управління, начальник відділу із запровадження заходів з попередження надзвичайних ситуацій управління з організації пожежно-профілактичної діяльності у державних установах ГУ ДСНС України у місті Києві, полковник служби цивільного захисту Сірський Назар Михайлович.
Завершилося навчання комплексним іспитом з перевірки знань та вручення посвідчень про підвищення кваліфікації, які вручив начальник Інституту післядипломної освіти, кандидат психологічних наук, доцент, полковник служби цивільного захисту Слободяник Володимир Іванович.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин


© 2004-2024 EDU-MNS.org.ua